Mode

Pieces i Field's

Pieces er en del af Bestseller og tilbyder moderne tilbehør/accessories. Altid trendy og inspirerende beklædning – ligesom de mange andre succesfulde brands under Bestseller. Vi har kvalitets rigtige accessories til feminine og modebevidste kvinder. Vores kollektioner består af tasker, bælter, smykker, sko, tørklæder, undertøj, og sæsonbaserede varer.

Vi får hele tiden nye varer, så her er mulighed for at opdatere dit klædeskab hver måned med trendy, farverige tørklæder, glitrende smykker og ballerinasko eller andre sko, der passer til de fleste anledninger. Vi lægger vægt på, at du både skal finde en masse basis varer, men også unikke og trendy accessories, som krydrer det sorte eller hvide tøj, du har hængende.
Når du trænger til et nyt look med bare enkle fif fra vores personale, bør du komme ind hos os i Pieces. Vi kan med simple forslag gøre din stil mere personlig og vi har altid rimelige priser. Mangler du lige prikket over i’et før en fest? Eller synes du, at din stil er lidt for kedelig til første dag på jobbet? Vi hjælper dig med det helt rigtige til både store og små begivenheder i hverdagen.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Pieces

Pieces ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Name it. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
pieces-343

Pieces

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Name It
Lukket
Matas
Lukket
Message
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!