Mode

Pieces i Field's

Pieces er en del af Bestseller og tilbyder moderne tilbehør/accessories. Altid trendy og inspirerende beklædning – ligesom de mange andre succesfulde brands under Bestseller. Vi har kvalitets rigtige accessories til feminine og modebevidste kvinder. Vores kollektioner består af tasker, bælter, smykker, sko, tørklæder, undertøj, og sæsonbaserede varer.

Vi får hele tiden nye varer, så her er mulighed for at opdatere dit klædeskab hver måned med trendy, farverige tørklæder, glitrende smykker og ballerinasko eller andre sko, der passer til de fleste anledninger. Vi lægger vægt på, at du både skal finde en masse basis varer, men også unikke og trendy accessories, som krydrer det sorte eller hvide tøj, du har hængende.
Når du trænger til et nyt look med bare enkle fif fra vores personale, bør du komme ind hos os i Pieces. Vi kan med simple forslag gøre din stil mere personlig og vi har altid rimelige priser. Mangler du lige prikket over i’et før en fest? Eller synes du, at din stil er lidt for kedelig til første dag på jobbet? Vi hjælper dig med det helt rigtige til både store og små begivenheder i hverdagen.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Pieces i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Pieces

Pieces ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Name it. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Pieces

Pieces

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

20% RABAT HOS PIECES

Hos Pieces kan du få 20% rabat på dit køb som Field's Premium medlem

19/04/23 -19/04/29

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Selected
Åbent
Matas
Åbent
TILBUD
Only
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!