Rieker 1920x580
Mode

Rieker /v Skoringen i Field's 

Hvis du elsker Rieker kan du med fordel tage forbi Skoringen i Field’s, hvor der er en hel afdeling for Rieker sko. Her kan du altid finde den aktuelle Rieker-kollektion, inklusiv den nye Receptor-serie, der er sko med helt specielt designede såler til dig, der vil have den absolut bedste komfort og støtte til din fod.

Vi anbefaler, at du tager et kig på vores mange muligheder for fritidssko, når du alligevel er i Field’s. Vi har med garanti noget, der kunne være det optimale skovalg i din aktive hverdag. Vi har fx en lang række vandresandaler-, sko eller støvler, der vil være uundværlige på fx en vandreferie eller lange ture i skoven herhjemme.

Vi har ikke kun praktiske travesko. Hos Skoringen finder du gode sko til glade fødder til hele familien - lige fra hotte festsko til behagelige hverdagssko. Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Rieker i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Gode råd om skopleje i Rieker /v. Skoringen

Vil du have fødder, der kan ånde i sommervarmen, holdes varme om vinteren eller vil du have sko, der holder til efterårets regn og rusk? Så kig forbi Skoringen og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig professionelle råd, der gavner dine fødders sundhed og vi kan desuden rådgive om valg af plejeprodukter til sko, rette valg af såler, tilbehør m.m. Vi hjælper dig med professionel ekspertviden om sko til både børn og voksne.

Vi glæder os til at se hele familien i Rieker/v. Skoringen.

Save Icon selectedSave Icon
Rieker

Rieker

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Rituals
Åbent
TILBUD
Babysam
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!