Mode
Personlig pleje

Rituals i Field's

 

Rituals har et omfattende sortiment af luksuriøse produkter til krop og hjem med deres egne signaturdufte, som er designet og komponeret med omhu af verdens førende parfumører. Hvad enten du er på udkig efter hudpleje, kropspleje eller produkter til at skabe en skøn atmosfære med dufte i hjemmet, så finder du det hos Rituals. 
Rituals hjælper dig med at slappe af
Med en unik kombination af skønhedspleje, kropsprodukter, makeup og produkter til boligen blander Rituals moderne teknologi med traditioner fra Fjern Østen. Resultatet er eksklusive produkter, som forvandler dine daglige gøremål til mere meningsfulde rutiner. Shopping hos Rituals byder ikke kun på skønne produkter men også et skønt afbræk fra en hektisk hverdag. 

Miljø- og samfundsansvar

Rituals bekymrer sig lige så meget dit personlige velvære, som de bekymrer sig om planetens velvære. Derfor kan du få flere af Rituals produkter i bæredygtige refills, så du kan hjælpe med at begrænse spild.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Rituals

Rituals ligger på plan 0 overfor NIKE. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Velkommen i en verden af skønne dufte!

Rituals

Rituals

open iconÅbent

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Bahne
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!