Mode

Sam's i Field's

Vil du have klassisk og trendy herretøj til moderne mænd, bør du kigge forbi Sam's Menswear. Vi er del er en landsdækkende kæde, men med eget design og produktion er vi altid på jagt ude i verden efter de seneste trends. Vi lader os inspirere af byer som bl.a. Rom, Milano, Paris og London. Kom ind i butikken og se vores spændende kollektioner.

Går du efter klassisk herretøj til jobbet, har vi et stort udvalg af habitter og blazere. De skinnende eller matte tekstiler – vi har design for enhver smag.
I fritiden kan vi anbefale vores afslappende cardigans i den mere sporty genre. Forskellige farver, men alle cool på hver deres måde. Til job eller hverdag kan vi også anbefale vores mange andre varer, såsom skjorter, bluser, T-shirts, veste, bukser og jeans. Vi har bukser i forskelligt design, så du fx kan finde designs i løsere eller smallere udgaver, med lommer eller uden, bukser med detaljer eller enkle cowboybukser.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en oplevelse. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Sam's i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Sam’s

Sam’s ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Sam's

Sam's

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Change
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!