Mode

Sam's i Field's

Vil du have klassisk og trendy herretøj til moderne mænd, bør du kigge forbi Sam's Menswear. Vi er del er en landsdækkende kæde, men med eget design og produktion er vi altid på jagt ude i verden efter de seneste trends. Vi lader os inspirere af byer som bl.a. Rom, Milano, Paris og London. Kom ind i butikken og se vores spændende kollektioner.

Går du efter klassisk herretøj til jobbet, har vi et stort udvalg af habitter og blazere. De skinnende eller matte tekstiler – vi har design for enhver smag.
I fritiden kan vi anbefale vores afslappende cardigans i den mere sporty genre. Forskellige farver, men alle cool på hver deres måde. Til job eller hverdag kan vi også anbefale vores mange andre varer, såsom skjorter, bluser, T-shirts, veste, bukser og jeans. Vi har bukser i forskelligt design, så du fx kan finde designs i løsere eller smallere udgaver, med lommer eller uden, bukser med detaljer eller enkle cowboybukser.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Sam’s

Sam’s ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
sam-s-270

Sam's

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Neye
Åbent
POP-UP BUTIK
Apair
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!