Services
Mode

Samsøe Samsøe i Field's

Samsøe Samsøe butikken i Field’s har trendy mærkevaretøj – perfekt til den moderne mand eller kvinde. Forbrugeren, der ønsker pænt, unikt tøj, der hverken er for iøjnefaldende eller kedeligt. Samsøe Samsøe's egne kollektioner, giver dig en personlig, sofistikeret og overbevisende stil og altid i kvalitetsmaterialer og med unikke detaljer.
Som et dansk modefirma er vi inspireret af Skandinavisk design, således at frihed og enkelthed er værdier der dominerer i vores udtryk. Rå og unikke detaljer og altid masser af denim tøj, gør det nemt at mixe de nye kollektioner med, hvad du allerede har af basistøj i klædeskabet.Foruden Samsøe Samsøe brandet finder du også andre mærker såsom Acne, Envii og Second Female. vores butik finder du et stort udvalg af tøj, sko og accessories, og vi hjælper dig gerne med at finde de nyeste varer eller gode udsalgsvarer.

 

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Integritet udgør selve kernen i det, vi gør. Vores indsats, ikke kun for det tøj, du har på, men også for den verden, vi lever i, rækker langt ud over vores adfærdskodeks. Ved at fremstille vores tøj med omtanke har vores design-orienterede mode en positiv social indvirkning. Vores produkter er et bevis på dette – og et bevis på, at vi ikke behøver at give afkald på stil til fordel for bæredygtighed. Vi tager vores ansvar alvorligt og opfordrer dig til at gøre det samme: Det handler om vores fælles fremtid.
Læs om Samsøe & Samsøes CSR politik her: https://bit.ly/384aypi

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Samsøe Samsøe i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Samsøe Samsøe

Samsøe & Samsøe ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Magasin. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Samsøe  Samsøe

Samsøe Samsøe

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

NYHEDER & EVENTS

eksklusivt! få inspiration til efterårets garderobe med samsøe & samsøe

Nyhed!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JYSK
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!