Livsstil & Underholdning
Personlig pleje

SATS i Field's

I Field’s kan du klare træningen i SATS. Det er det perfekte træningscenter, hvis du træner på egen hånd, på hold - eller med en personlig træner.
Vi tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder. Centret har tre styrketræningsområder, to store holdsale, en cykelsal og en wellnessafdeling med eget sauna og dampbad. Du kan træne på en lang række hold, heriblandt er der god mulighed for at dyrke CROSS FITNESS i centret.

Efter træning kan du slappe af i det hyggelige caféområde og har du børnene med, kan de hygge sig i det sjove børnerum, mens du træner.
Vi lægger vægt på, at du skal have kvalitet for pengene og at du får mest muligt ud af din træning. Effektiv træning og gerne med plads til at koble af bagefter. Vi har derfor et indbydende center i Field’s, der netop giver dig rammerne for træning og afslapning efterfølgende. Du skal motiveres og udfordres, men også have det sjovt! Vi ønsker, at vores medlemmer holder sig i form hele livet og tilbyder derfor mange forskellige træningsmuligheder og velværeområder. Vores professionelle team er gode til at holde dig til ilden med deres opbakning, støtte og kyndige rådgivning.

JULENS ÅBNINGSTIDER
Indtil 23. december: Normale åbningstider
24. december: 8 - 14
25. - 26. december: 8 – 18
27. - 30. december: Normale åbningstider
31. december: 8 – 14
1. januar: 10 – 18
Herefter normale åbningstider 

Kunde-fordele

Som kunde i SATS Field's får du yderligere én times gratis parkering ved at registrere din nummerplade på Ipaden som er i vores reception.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find SATS

SATS ligger på plan 2 i Field’s. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 2.
 
Save Icon selectedSave Icon
sats-960

SATS

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

SATS er tilbage torsdag den 6. maj!

Genåbning

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!