Mode

Skechers i Field's

Skal du have et par nye flotte sko, som samtidig er super behagelige at have på? 
Så kig forbi Skechers i Field’s. 

Skechers er et af verdens største skobrands og blev etableret i 1992 i Manhatten Beach, Californien, USA. Hos Skechers finder du mode-, fritids- og sportssko – altid i god kvalitet og med komforten i højsædet. 

Skechers i Field’s har ca. 400 forskellige sko til kvinder, mænd og børn i flotte farver, der følger tidens trends. 
Står du og mangler et par smarte sko, chunky sneakers, lækre løbesko eller noget fjerde, så kom forbi os. 

Service

Vores personale har altid fokus på at hjælpe dig, så du kan finde de perfekte sko til dit behov. Mangler du en gave, så hjælper vi også gerne og pakker selvfølgelig gaven flot ind.  

Miljø- og samfundsansvar

Bæredygtighed er på dagsordenen hos Skechers og siden 2016 har virksomheden reduceret brugen af plastisk i emballagen med 85 procent. Derudover lever 99 procent af alle Skechers’ skoæsker op til FSC-standarder, der sikrer sikkerhed for ansvarlig skovhugst. Alle yderkartoner er 100 procent genanvendelige og 94 procent af æskerne samt alle forme og indlægspapir i skoene er genanvendeligt. Pakkematerialet er printet med soya- og vandbaseret blæk. 

Kom forbi hos Skechers i Field’s – vi glæder os til at hjælpe dig!

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Skechers i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Skechers

Skechers ligger på plan 1 i nærheden af Metropladsen. Den nærmeste indgang er rondeldøren ved Metroen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Skechers

Skechers

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

qUINT
Åbent
TILBUD
Message
Åbent
Skoringen
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!