Tailor  Sons 1920x580 360kb
Services
TAILOR & SONS

Tailor & Sons er et skrædderi, der har eksisteret siden år 2000. Vi syer alt fra én knap til et skræddersyet jakkesæt.

Vi laver alt slags tøj reparationer/tilretninger, og der er ingen opgaver der er for store eller for små. Vores skræddere har mange års erfaring indenfor faget, så du kan være tryg og sikker på at få den bedste skræddermæssige kvalitet, samt en personlig service og ærlig betjening til fair priser.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Tailor & Sons i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Tailor & Sons 

Du finder Tailor & Sons på Plan 1 ved siden af Babysam. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Tailor and Sons

Tailor and Sons

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JYSK
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!