the store 1920
Mode

The Store Copenhagen i Field's

Hos The Store Copenhagen i Fields tilbyder vi eksklusive mærker som Tiger of Sweden, Mazonelli Italy, Gerelli og U.S. Polo Assn. Vi har et omfattende udvalg af klassiske og tidløse varer til mænd i alle aldre. Uanset om du søger det perfekte jakkesæt til jobbet, et stilfuldt outfit til fest, eller afslappet tøj til hverdagen, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette.

Hos os finder du elegante jakkesæt, sofistikerede blazere, luksuriøs strik og essentielle basisvarer til din garderobe.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra The Store Copenhagen i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find The Store

The Store Copenhagen ligger på Plan 1 i Fashion Quarter overfor H&M HOME. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
The Store Copenhagen

The Store Copenhagen

close iconLukket
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

qUINT
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!