Mode

Alt det bedste inden for herretøj

Hos Tøjeksperten kommer kunden altid først, og derfor er der stort fokus på god kundeservice. Uanset om du leder efter noget specifikt eller blot kommer forbi efter inspiration, er det altid muligt at få god hjælp og vejledning fra butikkens personale.
Det store udvalg af tøj og tilbehør er én af grundene til, at Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde. Her finder du blandt andet masser af jeans, skjorter og jakker, og der er både danske og internationale mærker som for eksempel Lindbergh og Bison.
Tøjeksperten tilbyder altid 365 dages returret, og melder du dig ind i kundeklubben får du masser af ekstra fordele.
Velkommen i Tøjeksperten.

Services

Kundeservice, rådgivning og vejledning har stor prioritet - om det er stort eller småt, til hverdag eller til fest, er du altid velkommen til at kigge forbi, så hjælper vi med et smil. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os finder du:
-Bjørnborg underbukser som er ECO-freindly. 
-Jbs som er lavet af bambus. 
-Bison som er coffee denim. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Tøjeksperten i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Tøjeksperten

Tøjeksperten ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Esprit. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Tøjeksperten

Tøjeksperten

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Synoptik
Åbent
TILBUD
Pieces
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!