vila 1920 x 580
Mode

VILA Pop-Up

VILAs designfilosofi er baseret på en feminin tilgang til mode, der forener kvindelighed med de nyeste trends.

Hver eneste stykke tøj, som forlader butikken, er lavet med en passion for at skabe noget at være stolt af og at gøre det muligt for nogen at være stolt af at bære det. Vi stræber efter høj kvalitet i alt, hvad vi gør, gennem at arbejde med de bedst mulige materialer og omhyggeligt at vælge hver eneste bit og stykke af hvert design.

Feminin. Sanselig. Enkel.


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra VILA i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find VILA

VILA ligger på plan 1 ved siden af Kings & Queens. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1.

Save Icon selectedSave Icon
VILA

VILA

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vero Moda
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!