Mode

Zizzi  i Field's

Zizzi er et dansk baseret fashion-brand,specialiseret i trend og fitting til størrelse 42-56. Æstetikken er i højsædet, når Zizzi byder jer velkommen i butikken i Field's. Her er art deco referencer mikset med rene, skandinaviske linjer, og bløde draperinger, smagfulde farver og blankpoleret messing er noget af det, der umiddelbart falder i øjnene. Selv duften er der tænkt over. Men der ligger også store overvejelser bag de helt små og mindre synlige detaljer, som kan være med til at fuldende shopping-oplevelsen.

Især har der været fokus på at skabe rummelige prøverum, hvor lyssætningen er varm og behagelig, og en smuk propel sikrer en tilpas temperatur. Alt sammen finesser, der er med til at gøre butikken og i særdeleshed prøverums-faciliteterne imødekommende og trygge.

Zizzi ligger stor vægt på, at kunderne skal have lyst til at få butiksoplevelsen med og ikke mindst få optimal, professionel rådgivning og vejledning fra butikkens ansatte. Udover personalets solide ekspertise, når det gælder pasform og styling, gør butikkens øvrige indretning det også nemt for kunderne at finde inspiration i de nyeste trends og tendenser.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Alle vores jakker er uden animalske produkter. 
*Det gælder dog ikke vores læderjakker.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Zizzi

Zizzi ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor The Body Shop. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

zizzi-690

Zizzi

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Matas
Åbent
Vero Moda
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!