Kaffe - banner

DIN KAFFEGUIDE I FIELD'S

08 Februar, 2024

5 GODE KOPPER KAFFE I FIELD'S

Kalder alle kaffe-elskere, fordi her kommer den ultimative guide til, hvor du finder en god kop kaffe under dit besøg i Field’s! Vi forstår, at for nogle er en dejlig varm kop kaffe den eneste rette måde at starte dagen på. For andre er det blevet til en traditionel hyggestund under deres shoppingtur! Hvad end din grund er, ønsker vi, at du får den bedste oplevelse under dit besøg i Field’s, og derfor har vi samlet denne guide, så du let kan finde rundt blandt alle vores forskellige spisesteder.

Herunder har vi udvalgt 5 spisesteder, der brænder for at servere den bedste kaffe til alle vores besøgende i Field’s. Hvor end du vælger at tage hen, vil du blive mødt med et større udvalg end bare kaffe på deres menukort og hjælpsomt personale, der står klar til at imødekomme dine kaffe ønsker.

STORT UDVALG HOS ESPRESSO HOUSE

STORT UDVALG HOS ESPRESSO HOUSE

Hos Espresso House brænder de for at lave den bedste kaffe til dig med deres såkaldt specialkaffe. Du finder ikke blot god kaffe hos dem, men også et stort udvalg af andre lækkerier såsom kager, wienerbrød, sandwiches m.m.

Besøg Espresso House på Plan 0 og Plan 1 i Field’s.

Læs mere om Espresso House

FÅ KAFFEN EFTER DIN SMAG HOS FRELLSEN CHOKOLADE

FÅ KAFFEN EFTER DIN SMAG HOS FRELLSEN CHOKOLADE

Hos Frellsen Chokolade kan du få den perfekte kaffeblanding, som falder i din smag. De blander, rister og maler deres egne importerede bønner, og nemlig derfor kan de klare forskellige ønsker til kaffen. Du kan med fordel udforske deres andre delikatesser under dit besøg. 

Besøg Frellsen Chokolade på Plan 0 i Field’s.

Læs mere om Frellsen Chokolade

KAFFE PÅ FARTEN FRA JOE & THE JUICE

KAFFE PÅ FARTEN FRA JOE & THE JUICE

Hos Joe & The Juice er der altid højt tempo, og det betyder selvfølgelig, at du kan få din kaffe på farten. På deres menukort finder du også deres friskpressede juicer, shakes og lækre sandwiches.

Besøg Joe & The Juice på Plan 1 i Field’s.

Læs mere om Joe & The Juice

FÅ FRISKKVÆRNET KAFFE HOS LAGKAGEHUSET

FÅ FRISKKVÆRNET KAFFE HOS LAGKAGEHUSET

Hos Lagkagehuset kan du forkæle dig selv med deres friskkværnet kaffe af bønner fra Colombia og Brasilien. Lad deres velduftende kaffe føre dig hen til deres lille stand, hvor du også vil finde lækre kager, wienerbrød, kanelstænger m.m.

Besøg Lagkagehuset på Plan 0 i Field’s.

LÆS MERE OM LAGKAGEHUSET

KVALITETSKAFFE HOS STARBUCKS

KVALITETSKAFFE HOS STARBUCKS

Hos Starbucks ved du, at du er i trygge hænder, når du får øje på deres notoriske udvalg af varme drikke. Starbucks leverer kvalitetskaffe til alle kaffe-elskere. Der er også rig mulighed for at købe lidt ekstra sødt til din favoritkaffe.


Besøg Starbucks på Plan 0 i Field’s.

  • 6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

    Vi elsker at besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre vores nye legeplads, som også ligger Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

     

  • 5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

    Der er altid plads til dessert! Eller det mener vi i hvert fald. En god dessert er den perfekte afslutning på en vidunderlig middag eller efter en vellykket shoppingtur. I Field’s kan du forkæle dig selv med en dessert, der med garanti vil tilfredsstille din sukkertrang. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet denne guide med fem drømmende desserter, du finder blandt vores butikker. Hvis du i hele taget er glad for desserter og leder efter din næste favorit, kan du bruge denne guide til inspiration. Du kan vælge at nyde din nyfundne dessert  i centeret eller tage den med hjem og gumle løs. I guiden finder du et udvalg af kager og isdesserter i forskellige varianter. Værsgo’ og dyk ned i alle de drømmende desserter!