BANNER-19

ADVENTSGAVER TIL EN TEENAGER

07 Marts, 2024

December er lige om hjørnet, hvis du er udkig efter nogle gode gaveideer at give din teenager i adventsgaver, led ikke længere! Særligt teenageren kan være svær at tilfredsstille, når det kommer til gaver. Heldigvis har vi et udvalg af butikker i Field’s, hvor du garanteret nok skal finde nogle gaver, som falder i din teenagers smag. Vi har samlet denne guide med 5 adventsgaver, som du forhåbentligt kan blive inspireret af til din teenager. I denne guide har vi samlet elektronik og accessories fra fire forskellige butikker. Overrask din teenager med søde og praktiske gaver, de vil værdsætte forevigt

Glædelig juleshopping i Field’s.

STILET OPLADNINGSETUI

STILET OPLADNINGSETUI

Til de trådløse høretelefoner kan du tilføje en etui. De er stilfulde og holdbare, og det vil holde deres høretelefoner sikre og tætsiddende, når de ikke bruger dem. Det er lige meget, om de bruger deres høretelefonerne til musik eller spil, dette etui vil holde dem i uberørt stand i mange år fremover!

 

Airpods case til 299 kr.

Besøg El Giganten på Plan 0

TRÅDLØSE HØRERTELEFONER

TRÅDLØSE HØRERTELEFONER

Måske den bedste adventsgave man kunne ønske sig som teenager; trådløse høretelefoner. Teenagere elsker deres musik, og de er altid farten. De har brug for trådløse hovedtelefoner, de kan lytte til deres yndlingssange, uanset hvor de gårog ikke behøver at bekymre sig om at blive viklet ind i ledninger. hvis du vil give dem noget, der vil gøre deres liv nemmere og sjovere, overvej trådløse hovedtelefoner!

 

Happy Plugs til 379 kr.

Besøg El Giganten på Plan 0

NISSE TØFLER

NISSE TØFLER

De bedste gaver er dem, der får dig til at føle dig som et barn igen. Det er derfor, vi elsker disse nisse tøfler – de er sjove og festlige, men også behagelige og praktiske (især hvis din teenager altid render rundt i huset!). De er gode til at holde deres fødder varme, mens de arbejder computeren, eller endda bare krøller sammen med en god bog.

 

Hjemme tøfler til 80 kr. 

Besøg Flying Tiger på Plan 1

TRENDY SKULDERTASKE

TRENDY SKULDERTASKE

Her er en god gaveide til din teenager: en skuldertaske. Skuldertaske er trendy lige nu, og de er perfekte til din teenagedatter. De ser ikke kun trendy og stilfulde ud, men de hjælper også teenagere med at organisere deres ejendele. De kan bære rundt deres mobiltelefon, nøgler, pung og andre ting, som de har brug for hele dagen uden at skulle slæbe rundt en stor rygsæk eller pung!

 

Skuldertaske med guldspænde til 299 kr.

Besøg Glitter på Plan 1

VARME HUER

VARME HUER

Den perfekte gave til teenagedrengen i dit liv for at holde dem varme, når de er ude om vinteren!

Denne hue er en fantastisk gave til julesokken eller adventskalenderen. Den har et dejligt tykt for, det vil holde dem varme, men stadig være behagelige nok til at de kan have dem hver dag.

 

Hverdags hue til 99,95 kr.

Besøg Jack & Jones på Plan 1