DETTE SKAL DU GÅ EFTER PÅ BLACK FRIDAY

23. november 2022

Black Friday nærmer sig, og vi sørger for at klæde dig godt på til den bedste shoppingdag nogensinde! Vores anbefaling er,  at der er visse forsyninger, du skal have i indkøbsvognen som Black Friday-shopper: kaffe, snacks og andre fornødenheder for at overleve årets største shoppingdag. Med de store skilte i alle butikkerne kan det være fristende at kigge ind alle steder. Men for at gøre din dag endnu nemmere har vi sammensat en guide over, hvad du bør have fat i på Black Friday. På denne måde kan du lægge en plan og have et godt overblik, hvilket vil minimere kaosset i hovedet. Vi håber, at du finder inspiration fra vores guide, og at du får shoppet alt, du ønsker på fredag. 

Glædelig Black Friday shopping til jer alle! 

SNEAKERS

adventsgaver-teenageren/JD

SNEAKERS

Fejr Black Friday med stil ved at få fat i dine yndlings sneakers til en massivt reduceret pris. Et par nye sneakers kan være dyre, men på Black Friday kan du være så heldig, at de sneakers, du har ønsket dig, bliver sat ned! Så vent ikke et sekund længere på fredag! Hos JD Sports finder du de nyeste og mest populære sneakers på markedet. 

INTERIØR

adventsgaver-teenageren/JYSK

INTERIØR

Black Friday er den ene dag, hvor du kan få dine interiørartikler til en nedsat pris. Det er nu, du skal slå til i dine favorit boligbutikker og shoppe amok! Gå på jagt efter de bedste interiørartikler til dit hjem - det kan være du mangler de sidste dekorationer i stuen eller soveværelset. Hos Jysk finder du bl.a. Et udvalg af møbler og dekorationer til dit hjem.

SKØNHED

adventsgaver-teenageren/MAGASIN 1

SKØNHED

Black Friday er det perfekte tidspunkt til at fylde op på dine favorit beauty produkter. Er du ved at løbe tør for din go-to parfume? Ingen grund til panik! Hos Magasin har en skønhedsafdeling, hvor du finder makeup, parfumer, hudpleje og hårpleje - og på fredag kan du være så heldig, at dine favoritter bliver sat ned til den bedste Black Friday-pris!

ELEKTRONIK

adventsgaver-teenageren/MAGASIN 2

ELEKTRONIK

Black Friday er det perfekte tidspunkt at købe elektronik. At shoppe elektronik kan blive en dyr omgang, men ikke på Black Friday. Få fat de elektroniske enheder, du har drømt om. Det kan være et tv, spillekonsol, computer eller noget så simpelt som dette spejl fra Magasin til din make-up station. 

TØJ

adventsgaver-teenageren/TIGER OF SWEDEN

TØJ

Black Friday er en af årets shoppingdage, hvor folk leder efter de sjældne tilbud. På fredag får du mulighed for at snuppe en ellers dyr vare til en reduceret pris! Hos Tiger of Sweden finder du eksempelvis lækre kvalitetsvarer, som ligger i den dyrere prisklasse. Men fredag kan du være så heldig at shoppe deres varer til en reduceret pris. 

Kalender
Se mere her