BANNER-18

DETTE SKAL DU GÅ EFTER PÅ BLACK FRIDAY

07 Marts, 2024

Black Friday nærmer sig, og vi sørger for at klæde dig godt på til den bedste shoppingdag nogensinde! Vores anbefaling er,  at der er visse forsyninger, du skal have i indkøbsvognen som Black Friday-shopper: kaffe, snacks og andre fornødenheder for at overleve årets største shoppingdag. Med de store skilte i alle butikkerne kan det være fristende at kigge ind alle steder. Men for at gøre din dag endnu nemmere har vi sammensat en guide over, hvad du bør have fat i på Black Friday. På denne måde kan du lægge en plan og have et godt overblik, hvilket vil minimere kaosset i hovedet. Vi håber, at du finder inspiration fra vores guide, og at du får shoppet alt, du ønsker på fredag. 

Glædelig Black Friday shopping til jer alle! 

SNEAKERS

SNEAKERS

Fejr Black Friday med stil ved at fat i dine yndlings sneakers til en massivt reduceret pris. Et par nye sneakers kan være dyre, men Black Friday kan du være heldig, at de sneakers, du har ønsket dig, bliver sat ned! vent ikke et sekund længere fredag! Hos JD Sports finder du de nyeste og mest populære sneakers markedet
Besøg JD Sports på Plan 0

INTERIØR

INTERIØR

Black Friday er den ene dag, hvor du kan dine interiørartikler til en nedsat pris. Det er nu, du skal slå til i dine favorit boligbutikker og shoppe amok! jagt efter de bedste interiørartikler til dit hjem - det kan være du mangler de sidste dekorationer i stuen eller soveværelset. Hos Jysk finder du bl.a. Et udvalg af møbler og dekorationer til dit hjem.
Besøg Jysk på Plan 0

SKØNHED

SKØNHED

Black Friday er det perfekte tidspunkt til at fylde op dine favorit beauty produkter. Er du ved at løbe tør for din go-to parfume? Ingen grund til panik! Hos Magasin har en skønhedsafdeling, hvor du finder makeup, parfumer, hudpleje og hårpleje - og fredag kan du være heldig, at dine favoritter bliver sat ned til den bedste Black Friday-pris!
Besøg Magasin på Plan 0 og 1

ELEKTRONIK

ELEKTRONIK

Black Friday er det perfekte tidspunkt at købe elektronik. At shoppe elektronik kan blive en dyr omgang, men ikke Black Friday. fat de elektroniske enheder, du har drømt om. Det kan være et tv, spillekonsol, computer eller noget simpelt som dette spejl fra Magasin til din make-up station. 
Besøg Magasin på Plan 0 og 1

TØJ

TØJ

Black Friday er en af årets shoppingdage, hvor folk leder efter de sjældne tilbud. fredag får du mulighed for at snuppe en ellers dyr vare til en reduceret pris! Hos Tiger of Sweden finder du eksempelvis lækre kvalitetsvarer, som ligger i den dyrere prisklasse. Men fredag kan du være heldig at shoppe deres varer til en reduceret pris.