BANNER-21

BLIV KLAR TIL FITNESS

21 Maj, 2024

Hvis dit mål i år er at komme i bedre form, skal du læse videre! I Field's har vi nemlig samlet alt, hvad du behøver for at komme i form, inklusive butikker med alt dit fitnessudstyr. Uanset om du leder efter et nyt medlemskab til et fitnesscenter eller ønsker at opdatere garderoben, kan vi hjælpe! I Field’s finder du butikker med alt dit fitnessudstyr, lige fra træningstøj til sko og tilbehør. Vi har været forbi Sport 24, Sportmaster og Elgiganten for at spotte de essentielle ting, du skal bruge for at komme godt i gang med træningen i 2023. God træning! 

SMARTE SPORTSURE

SMARTE SPORTSURE

Gør træningen sjovere med et sportsur! Med et sportsur kan du nemt følge med i dine træningsmål, mens du træner eller bevæger kroppen på en anden måde. Hos Elgiganten tilbyder de en række af forskellige sportsure afhængigt af dine træningsmål. De har ure til enhver livsstil; om du blot ønsker en skridttæller eller et mere avanceret ur med flere unikke funktioner, kan du finde det hos dem.  

 

Du finder Elgiganten på Plan 0 i Field’s.  
Besøg Elgiganten

STILFULDE LØBESKO

STILFULDE LØBESKO

Hvis du leder efter komfortable løbesko, der også er stilfulde, har vi det perfekte par til dig! Vi ved, hvor vigtigt det er at have det godt i skoene, når du træner. Sport 24 har et bredt udvalg af løbesko, der hjælper dig med at holde dig komfortabel og stilfuld hele dagen. De kommer i en række forskellige farver, så du kan finde det perfekte match til ethvert outfit. Uanset om du går efter et helt sort look eller noget mere farverigt, har de noget for enhver smag! 

 

Du finder Sport 24 på Plan 0 i Field’s.  
Besøg Sport 24

KOMFORTABLE SPORTSSTRØMPER

KOMFORTABLE SPORTSSTRØMPER

Sportmaster har et bredt udvalg af sportsstrømper, der er designet til at holde dine fødder tørre og komfortable, uanset forholdene. Uanset om du spiller fodbold, løber et maraton eller bare går tur med hunden, er sportsstrømper et must at have i skuffen til enhver aktivitet. 

 

Du finder Sportmaster på Plan 0 i Field’s.  
 
Besøg Sportmaster

DET NYESTE TRÆNINGSTØJ

DET NYESTE TRÆNINGSTØJ

Skal garderoben opdateres med nyt træningstøj, må du forbi Sportmaster! Hos dem finder du kvalitets træningstøj til dame og herre, som du ikke kun kan bruge til træning men også til afslapning. Du finder nogle af de mest populære mærker hos dem såsom Nike, Adidas, hummel og mange flere.  

 

Du finder Sportmaster på Plan 0 i Field’s.  
 
Besøg Sportmaster

VIND ET ÅRS MEDLEMSKAB HOS SATS

VIND ET ÅRS MEDLEMSKAB HOS SATS

Nu har du samlet alt træningsgearet, og du er klar til at hoppe i træningscenteret! Det eneste du måske mangler er et medlemskab. Her kan vi også hjælpe! Shopping er jo også en form for træning, men hvis du ønsker at give den en skalle og svede lidt mere, finder du SATS på Plan 2 i Field’s. Hos SATS kan du selvfølgelig dyrke al den kondi, du ønsker, men du finder også et udvalg af holdtræning! Der findes flere måder at bevæge kroppen på hos SATS såsom yoga, zumba og pilates. Ved at vælge den rette træningsform for dig og dine mål gør det træningen sjovere, og du vil formå at holde motivationen oppe i længere tid. Efter træningen kan du forkæle dig selv med en tur i saunaen eller et dampbad. Skal du have adgang til SATSs fantastiske univers og alle dets goder? Deltag i konkurrencen via Field’s Premium om at vinde et års Nordic medlemskab hos SATS som også inkluderer holdtræning!  

 

Hent Field’s Premium appen på din telefon for at deltage i konkurrencen.
Deltag her