BANNER-28

ESPRESSO HOUSE

ESPRESSO HOUSE

Er du og din partner glad for kaffe? Så kunne en god valentines date være på Espresso House, hvor I har mulighed for at drikke lige så meget kaffe, som I har lyst til! På valentinsdag fejrer man også sine betydningsfulde venskaber; inviter din gode ven(inde) på kaffedate og tilbring et par timer sammen! 
Besøg Espresso House på Plan 0 & 1

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

Der er intet bedre end romantiske omgivelser og god mad; det kan du få på Milano Restaurant & Pizzaria i Field’s. Hos Milano kan du opleve en skøn italiensk stemning - perfekt til date night med din udkårne. På selve kærlighedsdagen kan du og din date desuden bestille en særlig valentinsdag menu. 
Besøg Milano Restaurant & Pizzaria på Plan 2

NORDISKE FILM BIOGRAFER I FIELD'S

NORDISKE FILM BIOGRAFER I FIELD'S

Hvis du og din partner ikke har de helt store planer, kan I tage på date i biografen! Drop Netflix derhjemme og se film på det store lærred. Om I vælger en romantisk komedie eller en god action film, er vi sikre på, at du og din partner kommer til at have en hyggelig date. Som en ekstra sød gestus kan du sørge for at købe din dates yndlings snacks!  
Besøg Nordiske Film Biograf på Plan 1

ORION

ORION

Valentinsdag er den perfekte anledning til at tage på en særlig shoppingoplevelse hos Orion med din partner. I kan sammen udforske erotikkens verden og opdage nye sider af hinanden. Har I behov for vejledning, står Orion's søde personale altid klar til at hjælpe jer på vej. 
Besøg Orion på Plan 1

STARBUCKS

STARBUCKS

Hvis du eller din partner hellere er til Starbucks kaffe, er der ingen grund til at komme op at toppes! I Field’s kan den ene af jer nemlig bestille sin favorit kaffe fra Starbucks og mødes på midten eller gå en hyggelig tur i centeret.