Banner_sandwich_lav

HER FÅR DU DE BEDSTE SANDWICHES I FIELD'S

19 april, 2022

HER FÅR DU DE BEDSTE SANDWICHES I FIELD’S

Bliver du ofte sulten under din shoppingtur i Field’s? Måske har du lyst til at fylde maven med noget hurtigt og lækkert! Det er ikke altid, at man har tid til at sætte sig og spise et helt måltid, mens man er ude og shoppe. I Field’s har vi et udvalg af spisesteder, men under denne guide har vi samlet de bedste sandwiches, du kan spise, mens du shopper. Du har også mulighed for at tage en pause fra shoppingen og nyde din sandwich på spisestedet. I denne guide finder du et udvalg af sunde sandwiches og et godt alternativ, hvis du ikke er til sandwiches, nemlig wraps. Sandwiches er en lækker go-to, fordi den kan varieres på et hav af måder. Få tanket dine energidepoterne med en sprød snack. Vi håber, at du vil prøve en af disse sandwiches under dit næste besøg i Field’s!

WRAPS MED LÆKKERT FYLD FRA ARKET

WRAPS MED LÆKKERT FYLD FRA ARKET

Hvis du ikke er til sandwiches, kan du også få en wrap hos Arket! Wraps er et godt alternativ, som fylder maven på samme måde som en sandwich. Arket serverer dig en lækker vegansk wrap fyldt med en masse gode grøntsager. Nyd denne lækre hverdagsret i deres hyggelige cafe.

Besøg Arket

KLASSISK BAGUETTE SANDWICH FRA BILKA

KLASSISK BAGUETTE SANDWICH FRA BILKA

Få dig en klassisk baguette sandwich fra Bilka Delikatessen! Det kan aldrig gå galt med fransk baguettebrød. Den sprøde skorpe og luftig krumme er med til at give det ekstra kick, som gør sandwichens indhold af kylling og bacon mere delikat. Smag denne klassiker næste gang, du tager i Field’s.

Besøg Bilka

LÆKKER RUGSANDWICH FRA ESPRESSO HOUSE

LÆKKER RUGSANDWICH FRA ESPRESSO HOUSE

Hos Espresso House finder du ikke kun varme og kolde drikkevarer - de kan også byde på en velsmagende rugsandwich! Du kan få rugsandwich med kylling og avocado eller med hummus og avocado. Nyd din rugsandwich med din yndlings drikkevare ved siden af. Så er du godt mættet de næste par timer! 

Besøg Espresso House

SPRØDE SANDWICHES FRA JOE & THE JUICE

SPRØDE SANDWICHES FRA JOE & THE JUICE

Joe & The Juice er mest kendt for deres udvalg af lækre sprøde sandwiches. Med deres klassiske Joe Bread kan du få fyldt din sandwich med alt godt som avocado, tomater, mozzarella og pesto! De har en række af andre populære varianter såsom deres spicy tuna sandwich. Den MÅ du også prøve under dit næste besøg!

Besøg Joe & The Juice

FRISKSMURT SANDWICHES FRA LAGKAGEHUSET

FRISKSMURT SANDWICHES FRA LAGKAGEHUSET

Skal du have en sandwich på farten, mens du er i FIeld’s? Så kan du stoppe forbi Lagkagehuset, hvor de smører deres sandwiches på stedet. Så er din frokost sikret med en frisksmurt og velsmagende sandwich. De har et udvalg af sandwiches til enhver smag.

 • 5 GODE KOPPER KAFFE I FIELD'S

  Kalder alle kaffe-elskere, fordi her kommer den ultimative guide til, hvor du finder en god kop kaffe under dit besøg i Field’s! Vi forstår, at for nogle er en dejlig varm kop kaffe den eneste rette måde at starte dagen på. For andre er det blevet til en traditionel hyggestund under deres shoppingtur! Hvad end din grund er, ønsker vi, at du får den bedste oplevelse under dit besøg i Field’s, og derfor har vi samlet denne guide, så du let kan finde rundt blandt alle vores forskellige spisesteder.

  Herunder har vi udvalgt 5 spisesteder, der brænder for at servere den bedste kaffe til alle vores besøgende i Field’s. Hvor end du vælger at tage hen, vil du blive mødt med et større udvalg end bare kaffe på deres menukort og hjælpsomt personale, der står klar til at imødekomme dine kaffe ønsker.

 • 6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

  Vi elsker at besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre vores nye legeplads, som også ligger Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

   

 • 5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

  Der er altid plads til dessert! Eller det mener vi i hvert fald. En god dessert er den perfekte afslutning på en vidunderlig middag eller efter en vellykket shoppingtur. I Field’s kan du forkæle dig selv med en dessert, der med garanti vil tilfredsstille din sukkertrang. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet denne guide med fem drømmende desserter, du finder blandt vores butikker. Hvis du i hele taget er glad for desserter og leder efter din næste favorit, kan du bruge denne guide til inspiration. Du kan vælge at nyde din nyfundne dessert  i centeret eller tage den med hjem og gumle løs. I guiden finder du et udvalg af kager og isdesserter i forskellige varianter. Værsgo’ og dyk ned i alle de drømmende desserter!