324499491_1899418120395131_5154197704432255689_n

SUNDE SALATER I FIELD'S

21 Maj, 2024

Nu har du shoppet amok i Field’s, og det er måske tid til at fylde maven med noget mad. Har du mål eller et dilemma om at spise sundt på farten? Vi kan hjælpe dig med at nå det mål! Du skal ikke bekymre dig om, hvordan du træffer det sunde valg, mens du er i Field’s. Vi har været forbi fire restauranter, du finder i Field's for at finde de lækreste salater. I en salat finder du alle de nødvendige vitaminer for at forsyne din krop med energi og næringsstoffer. Denne gang har vi været forbi Gorm’s, Espresso House, Palæo og Dalle Valle for at se, hvad de har at byde på. Vi har både taget højde for dig, som ønsker at nyde en klassisk cæsarsalat og til dig som skal have frokost på farten. Bon appétit!

DALLE VALLE

DALLE VALLE

Træf det sunde valg og prøv noget andet end den samme burger. Dalle Valle byder på salater på menukortet, der er lækre ud over det sædvanlige. Med et udvalg af dressinger og grøntsager kan du være sikker på at finde en, der passer til dine smagsløg.

Besøg Dalle Valle på Plan 2 i Field’s.
BESØG DALLE VALLE

ESPRESSO HOUSES SALATER PÅ FARTEN

ESPRESSO HOUSES SALATER PÅ FARTEN

Vi ved alle, at salater er supersunde, men nogle gange kan det være svært at presse de grønne blade i, hvis du prøver at få frokost på farten. Det er her Espresso Houses små salater kommer ind. Med alle dine yndlings toppings vil deres salater helt sikkert sørge for, at du får nogle tiltrængte grøntsager i kroppen, mens du er på farten.

Besøg Espresso House på Plan 0 & Plan 1 i Field’s.
BESØG ESPRESSO HOUSE

GORM’S FRISKE CÆSARSALAT

GORM’S FRISKE CÆSARSALAT

Cæsarsalat, den klassiske ret, der har været en fast favorit hos mange siden for evigt. Det er en klassiker, der har bestået tidens tand, og den vil helt sikkert stå op til enhver af dine yndlingsretter! Hos Gorm’s kan du få denne klassiske ret, hvor de bruger friske ingredienser af højeste kvalitet for at give dig den bedst mulige cæsarsalat!

Besøg Gorm’s på Plan 0 i Field’s.
BESØG GORM'S

PALÆOS FARVERIG SALATER

PALÆOS FARVERIG SALATER

En farverig salat er perfekt til enhver lejlighed. De er ikke kun appetitvækkende, men også spækket med vitaminer og mineraler. Palæo sørger for, at du får sunde og lækre salater. Med Palæos salater kan du både nyde og indtage en masse superfood på såsom zucchini, aubergine og rødbeder.

Besøg Palæo på Plan 2 i Field’s.
BESØG PALÆO