Få den bedste udsalgs-shoppingtur

29159 Fields SALE_02_Ny Large website desktop image_1920x580px_360kb

Udsalg i Field's

Disse ting skal du se efter

Udsalget er netop skudt i gang i Field’s, og der er som altid mange gode kup at gøre i centeret! Men udsalg kan også for nogen betyde fejlkøb, stress og jag. Så, hvordan får du den bedste shoppingtur under udsalget, og hvilke varer bliver du glad for – også i længden? Bare rolig, vi guider dig!

Du har faret centret rundt på den ene time du havde, inden ungerne skulle hentes, købt til højre og venstre, fordi tilbuddene ikke var til at stå for, men så kommer du hjem, helt udmattet, og spørger dig selv, hvad du egentlig skulle med den sovsekande, du allerede har tre af i skabet. Det scenarie skal være fortid! Vi guider dig nemlig til at få den bedste udsalgs-shoppingtur i Field’s og gøre de fedeste kup, som du også bliver glad for i længden.
 

Sæt god tid af til din udsalgsshopping

Udsalgsshopping 101 er tid! Og masser af det. Shopper du med en stram bagkant, giver du ikke blot dig selv en hektisk dag – du ender helt sikkert også med at komme hjem med et fejlkøb eller to. Så dediker en hel dag til udsalgsshoppingen, og giv dig selv god tid til at finde de rigtige kup og overveje dine køb.

Det fristende at være med fra start, når udsalget skydes i gang, men bare rolig – der er virkelig mange gode tilbud, så du skal nok nå at få fingrene i nogle gode kup, også selvom, du først kan sætte tiden af om nogle dage.

Planlæg dine køb hjemmefra

Har du tendens til impulsshopping, og ender du tit med at lave fejlkøb? Så er planlægning et godt redskab til dig. Gå klædeskabet igennem, tag et kig i køkkenskufferne og skriv en liste med ting, du mangler. Tag listen med i Field’s, når du skal shoppe udsalg og gå beslutsomt efter disse ting.

Vi garanterer ikke, at du ikke fristes af alle de andre gode tilbud i centeret, men listen er et godt anker, der kan hjælpe med at holde dig på nogenlunde ret kurs.

Invester i basisvarer, klassikere og drømmekøb.

Når du shopper udsalg, er det en god idé at gå efter disse typer af fund: Basisvarer, klassikere og drømmekøb.

 

Basisvarer

Gode basisvarer er et must i eksempelvis garderoben og outdates ikke på grund af trends og tendenser. Kig for eksempel efter klassiske t-shirts i neutrale farve, et par gode jeans, en velsiddende skjorte eller et par hvide sneakers. Gå for eksempel på udsalgsopdagelse i ARKET, der er mestre i cool basisvarer i høj kvalitet. Basisvarer kan også være din yndlingsparfume fra Matas, en fin opvaskebørste fra Imerco eller gode kontor-items som notesbøger og fine planners fra Bahne eller Bog & Idé. 

Klassikere

Klassikere til boligen holder altid, og du kan være heldig at finde nogle af de bedste af slagsen til udsalg i Field’s. Se for eksempel, om du kan finde kopper, tallerkener eller skåle fra Royal Copenhagen hos Magasin, eller måske kan du være heldig at finde nogle fine boligaccessories fra Georg Jensen eller Kay Bojesen hos Imerco?

Drømmekøb

Har du i månedsvis drømt om en ny sofa fra Bolia? Eller har du altid gerne villet investere i en smuk taske fra NEYE, der kan holde i årevis? Så er det nu, du skal slå til. Drømmekøb, især dem, der har eksisteret i bevidstheden længe, er meget sjældent fejlkøb – især hvis du kan finde dem til en god udsalgspris!


Læs også: Det siger dit stjernetegn om måden du shopper på!

Tag pauser, og genopfyld energidepoterne
Man tager sjældent gode beslutninger, når man er sulten og tørstig, så husk at besøge nogle af Field’s skønne caféer og få fyldt energidepoterne op. Spis for eksempel en sund og lækker wrap fra Palæo, og skyl den ned med en læskende smoothie, eller tag en skøn kaffe og kage-pause hos Espresso House. 

Slut dagen godt af, og fejr dine gode udsalgskup
Når udsalgsshoppingen er klaret, er det tid til at fejre dit gode arbejde og de fede kup, du har gjort dig! Har du veninden eller kæresten med på shoppingturen, kan I sammen slutte dagen af med en lækker middag i en af de skønne restauranter i Field’s Food Lounge og måske en tur i Nordisk film biograf, så I kan give jer selv lov til at slappe helt af. Har du shoppet alene, kan du invitere familien forbi til middag på en af Field’s mange børnevenlige restauranter i Field’s Food Lounge.

Læs også: Guide til Field’s spisesteder


Vi glæder os til at se dig i Field’s!