Mode

Selected i Field's

Hos SELECTED FEMME / HOMME skaber vi skandinavisk mode ud fra tidens førende tendenser. Vores minimalistiske udtryk og klare fokus på kvalitet gør os til et stærkt og autentisk brand.
Som unisex-brand dækker vores linjer et bredt behov. SELECTED FEMME laver tøj med en klassisk silhuet, enkle udtryk og feminine detaljer. Om du er til jeans, det romantiske look eller leder efter tøj til arbejde, så finder du altid noget, som er lige dig. Vores tre SELECTED HOMME-linjer rummer alle facetter af den moderne mand fra det elegante og stilrene til det casual og autentiske: Heritage er afslappet og funktionel mode, Identity poleret og stilsikker tailoring og Indigo cool vintage og klassisk denim.
Vores univers er bygget op omkring dig som kunde. Derfor bestræber vi os altid på at tilbyde dig den bedste service, nyeste trends og de bedste priser, når du besøger os online og i vores butikker.

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find SELECTED

SELECTED ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Bolia.com. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
selected-987

Selected

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Glitter
Åbent
Skechers
Åbent
Thiele
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!