Mode

Selected i Field's

Hos SELECTED FEMME / HOMME skaber vi skandinavisk mode ud fra tidens førende tendenser. Vores minimalistiske udtryk og klare fokus på kvalitet gør os til et stærkt og autentisk brand.
Som unisex-brand dækker vores linjer et bredt behov. SELECTED FEMME laver tøj med en klassisk silhuet, enkle udtryk og feminine detaljer. Om du er til jeans, det romantiske look eller leder efter tøj til arbejde, så finder du altid noget, som er lige dig. Vores tre SELECTED HOMME-linjer rummer alle facetter af den moderne mand fra det elegante og stilrene til det casual og autentiske: Heritage er afslappet og funktionel mode, Identity poleret og stilsikker tailoring og Indigo cool vintage og klassisk denim.
Vores univers er bygget op omkring dig som kunde. Derfor bestræber vi os altid på at tilbyde dig den bedste service, nyeste trends og de bedste priser, når du besøger os online og i vores butikker.

 

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra SELECTED i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find SELECTED

SELECTED ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Bolia.com. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Selected

Selected

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

TILBUD

20% RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB

Som Field's Premium medlem får du 20% rabat på dit første køb hos Selected.

26/09/22 -26/09/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Åbent
Magasin
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!