Nyt banner_bornemenu

6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD'S

08 Februar, 2024

6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

Vi elsker at besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre vores nye legeplads, som også ligger Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

 

CYPRUS BUFFET

CYPRUS BUFFET

Hos Cyprus er der masser af plads til hele familien i hyggelige omgivelser med lækkert mad. Her kan I nyde deres famøse buffet, som består af autentiske retter fra det tyrkiske og græske køkken. Særligt for børnene - vil I også finde deres fantastiske pizza buffet og andre børnefavoritter! Her kan børnene under alle omstændigheder spise sig mætte af forskelligt lækkert mad!
Besøg Cyprus i Field's

DALLE VALLE BØRNEMENUER

DALLE VALLE BØRNEMENUER

Hos Dalle Valle vil du møde alle og enhver, fordi at alle er velkommen! Dalle Valle har et stort udvalg deres menukort, og hos dem finder du børnenes egen menu! Deres børnemenu består af alle de klassiske gode retter, som alle børn kan lide såsom en lækker burger med pommes fritter! Børneretterne koster KUN 59 kr*., og ofte finder du også gode tilbud, du har endnu bedre råd til forkælelse til hele familien.
Besøg Dalle Valle i Field's

BURGER KING

BURGER KING

Hos Burger King finder du naturligvis deres lækre burgers, og de tilbyder også en speciel menu til de helt små. Du kan vælge mellem forskellige menuer, som består af burgere, nuggets, pommes fritter eller en lækker pandekage-snack. Forkæl børnene med en af deres lækre King Jr Meals. 
Besøg Burger King i Field's

INDIAN AROMA

INDIAN AROMA

Hos Indian Aroma kan du opleve autentisk sydindisk mad, og børnene kan nemlig også forkæles med deres helt egen menu. hvis dit barn er vild med indisk mad, kan de en lækker risret med sauce til. Forkæl dit barn med deres yndlings indiske retter af høj kvalitet. Du kan blandt andet smage deres Little Krishna, som er Indian Aromas svar butterchicken.

MCDONALD'S

MCDONALD'S

Hos McDonald's i Field's tilbyder de børnemenuen Happy Meal til alle børn. Her kan børnene vælge en burger eller nuggets med tilhørende pommes frites eller gulerødder. Det hele bliver serveret i en sjov legeæske. 
BESØG MCDONALD'S I FIELD'S

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

Hos Milano Restaurant & Pizzaria serveres der velsmagende italiensk mad til hele familien. deres menukort finder du også en særlig børnemenu med retter til KUN 59 kr.! børnemenuen finder du bl.a. en lækker lasagne og spaghetti med kødsauce

 

Besøg Milano Restaurant & Pizzaria