Banner_lav

INSPIRATION TIL KONFIRMATIONSGAVE I FIELD'S

22 marts, 2022

INSPIRATION TIL KONFIRMATIONSGAVEN 

  

sker det igen - det er forår, og det betyder, at konfirmanderne springer snart ud! Konfirmationsdagen er en stor dag for de unge mennesker, og derfor gaven gerne være ekstra betydningsfuld. hvis du er blevet inviteret til konfirmationsfest, skal du nok have noget med. Men er du i tvivl, om hvad du skal give i gave til din konfirmand? Eller har du ingen ønskeliste at efter? Ingen grund til at i panik! I Field’s har vi et kæmpe udvalg af butikker, men vi har samlet en guide, du nemt kan finde den perfekte gave til festen. Find inspiration til den helt unikke konfirmationsgave til ham eller hende. Lige meget hvad du vælger at forære, er vi sikre , at din konfirmand bliver glad for gaven! Rigtig god shopping og tillykke til alle konfirmander!

FASHIONABLE TASKER FRA MAGASIN

FASHIONABLE TASKER FRA MAGASIN

Hos Magasin vil du med sikkerhed finde en skøn gave til den konfirmandinde, du ønsker at forkæle! Du finder bl.a. et udvalg af stilet tasker til unge piger. Den helt rigtige taske kan altid bruges både til hverdag og festlige arrangementer. Du vil blive husket for denne gave! 
Besøg Magasin i Field's

MINDEVÆRDIGE SMYKKER FRA CARAT DIAMANTER

MINDEVÆRDIGE SMYKKER FRA CARAT DIAMANTER

Smykker er en oplagt gave at give til din konfirmandinde, da det vil være et glædeligt minde og symbol den store dag. Hos Carat Diamanter finder du de fineste smykker, som holder hele livet. Smykker er den perfekte gave, da det også kan blive til en stor del af ens hverdagsoutfit. Du finder nogle flotte modeller i forskellige materialer. En sikker vinder gavebordet!   
Besøg Carat Diamanter i Field's

POPULÆRE SNEAKERS FRA JD SPORTS

POPULÆRE SNEAKERS FRA JD SPORTS

Mon din konfirmand eller konfirmandinde er vilde med sneakers? kan du tage forbi JD og finde et udvalg af de nyeste sneakers markedet fra Nike, Adidas, Converse og flere andre brands! Du vil med sikkerhed kunne finde et par, der falder i god smag hos modtageren.
Besøg JD Sports i Field's

SMYKKER MED PERSONLIGT TOUCH FRA PILGRIM

SMYKKER MED PERSONLIGT TOUCH FRA PILGRIM

Personliggør din konfirmationsgave med et smykke fra Pilgrim. Hos Pilgrim får du mulighed for at udvælge en gave og give det et personligt touch, som hylder din konfirmandinde. En perfekt og værdifuld gave som vil blive båret igen og igen.
Besøg Pilgrim i Field's

SMARTE PUNGE FRA TIGER OF SWEDEN

SMARTE PUNGE FRA TIGER OF SWEDEN

Nu hvor de unge konfirmander træder ind i de voksnes rækker , kunne en god konfirmationsgave være en smart pung! Forær en pung af læder , som kan bruges over en længere periode. Med den voksende økonomi den unge konfirmand skal håndtere , behøver han en pung for at holde styr alle sine kontanter.

  • 6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

    Vi elsker at besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre vores nye legeplads, som også ligger Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

     

  • 5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

    Der er altid plads til dessert! Eller det mener vi i hvert fald. En god dessert er den perfekte afslutning på en vidunderlig middag eller efter en vellykket shoppingtur. I Field’s kan du forkæle dig selv med en dessert, der med garanti vil tilfredsstille din sukkertrang. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet denne guide med fem drømmende desserter, du finder blandt vores butikker. Hvis du i hele taget er glad for desserter og leder efter din næste favorit, kan du bruge denne guide til inspiration. Du kan vælge at nyde din nyfundne dessert  i centeret eller tage den med hjem og gumle løs. I guiden finder du et udvalg af kager og isdesserter i forskellige varianter. Værsgo’ og dyk ned i alle de drømmende desserter!