3

GØR BØRNENE SKOLEKLAR I FIELD’S

15 august, 2022

GØR BØRNENE SKOLEKLAR I FIELD’S

Så er skoleåret 2022 skudt i gang for børn og unge! For nogle er skolestart en spændende begivenhed. Måske har du et barn, der skal starte i børnehaveklasse eller en teenager, der starter på gymnasiet. For andre er skolestart blot endnu et skridt fremad i uddannelsesrejsen. Men noget som alle glæder sig til ved skolestart, er den gode gamle skolestarts-shopping! Nu er det tid til at fylde indkøbsvognen op med nye skoletasker, skriveredskaber, notesbøger, madkasser og andet dit barn har behov for. I Field’s har vi et kæmpe udvalg af butikker, der er klar til at gøre dit barn skoleklar hvert eneste år. Og husk at du altid kan shoppe, lige hvad du eller dit barn mangler i løbet af hele skoleåret! For at gøre shoppingen lettere anbefaler vi, at du laver en shoppingliste. Så er du klar og parat til skolestarts-shopping!

PRAKTISK DRIKKEDUNK FRA BAHNE

PRAKTISK DRIKKEDUNK FRA BAHNE

Ved siden af madkassen har dit barn også behov for en smart drikkedunk! Drikkedunke er praktiske, og samtidig hjælper de også med at reducere brugen af engangs-plastikflasker. Hos Bahne finder du smarte drikkedunke i flotte mønstre og forskellige størrelser til dit større barn. 
Besøg Bahne på Plan 0

KOMPAKT MADKASSE FRA MAGASIN

KOMPAKT MADKASSE FRA MAGASIN

Jagten på den helt rigtige madkasse kan være svær, så her får du noget hjælp! I Magasin finder du et udvalg af madkasser til dit barn. Du kan finde madkasser med seje motiver og mønstre. En smart madkasse med flere rum er også et hit. Uanset hvilken du vælger, er vi sikre på, at dit barn vil elske at hive den frem til frokost.
Besøg Magasin på Plan 0 & 1

MØNSTRET MAPPER FRA SØSTRENE GRENE

MØNSTRET MAPPER FRA SØSTRENE GRENE

Du har nok oplevet, at dit barn ofte kommer hjem med en skoletaske fyldt med en masse papirer. Nogle gange når de at blive helt krøllet med alt det andet skolegrej. Hos Søstrene Grene finder du flotte mapper, så dit barn kan holde orden på alle tegningerne, opgaverne og andre papirer. 
Besøg Søstrene Grene

SMARTE PENALHUSE FRA BOG OG IDE

SMARTE PENALHUSE FRA BOG OG IDE

Et must-have i skoletasken er et penalhus! Udover bøgerne er penalhuset en af de vigtigste ting, dit barn kommer til at bruge hele tiden i løbet af skoleåret. Og du husker det nok selv, fra da du var barn; et splinternyt penalhus med nye kuglepenne, tusser og farveblyanter er noget, man glæder sig mest over! Hos Bog & Ide finder du et udvalg smarte af penalhuse til piger og drenge.  

Besøg Bog & Idé på Plan 0

SKOLETASKE FRA NEYE

SKOLETASKE FRA NEYE

Hos Neye finder du et bredt udvalg af skoletasker til alle aldre. Du finder skoletasker i flotte pastelfarver til pigerne og velkendte figurer til drengene. Udover udseendet af tasken er det vigtigt at vælge en taske, der passer til barnets højde og behov. De søde ansatte i Neye står klar til at vejlede dig, så du finder den perfekte skoletaske til dit barn. Du finder også populære skoletasker til unge og teenagere!
Besøg NEYE på Plan 0