FIELD'S STØTTER KRIGENS OFRE I UKRAINE

29059 Fields Generisk Description list slider Large 1920x580px 360kb3
Act for Good

Sådan støtter vi krisen i Ukraine

08 Februar, 2024

Situationen i Ukraine påvirker os alle, og vi er meget bevidste om den rolle, vi og vores butikker spiller i samfundet.  Sammen med vores butikker vil vi gøre, hvad vi kan, for at hjælpe ofrene for den humanitære krise i Ukraine. 

Field’s er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp for at støtte op om deres arbejde med at få humanitær hjælp til de udsatte mennesker, der er påvirket af krigen i Ukraine. 

Sådan støtter du Dansk Flygtningehjælp: 

SMS UKRAINE til 1217
og støt med 100 kr.

MobilePay valgfrit beløb til: 
502042

Field’s er en del af Steen & Strøm, der også ejer Bruuns Galleri i Århus og Bryggen i Vejle. De 3 danske centre donerer tilsammen 50.000 kr. til Dansk Flygtningehjælps indsamling.

Field’s butikker støtter ofrene

Mange af Field’s butikker gør en ekstra indsats for at støtte ofrene i Ukraine. Vi arbejder løbende på at give vores kunder et samlet overblik over, hvordan de kan støtte krigens ofre, når de handler i Field’s. 
Du kan se hele overblikket her i denne oversigt.

BESTSELLER / HEARTLAND DONERER 100 MILLIONER KRONER

BESTSELLER / HEARTLAND DONERER 100 MILLIONER KRONER

Jack & Jones, Only, Vero Moda, Name It, Pieces, Selected og Vila er alle en del af Bestseller-koncernen. Moderselskabet bag Bestseller er selskabet Heartland, der har doneret 100 millioner kroner til forskellige humanitære initiativer til fordel for Ukraine og den ukrainske befolkning. 
Læs mere om donationen

INGEN RUSSISKE PRODUKTER

INGEN RUSSISKE PRODUKTER

BILKA har fjernet 20 russiske varer fra deres hylder og dermed ikke støtte den russiske økonomi. Derudover starter Salling Group, der står bag BILKA, en indsamling til krigens ofre sammen med Folkekirkens Nødhjælp. Her vil du kunne yde et bidrag direkte ved kassen, når du handler.
Læs mere om Bilka

KVINDERNES KAMPDAG

KVINDERNES KAMPDAG

Tirsdag den 8. marts er det kvindernes kampdag. 

Grundet den kritiske situation i Ukraine, donerer Envii på Kvindernes kampdag, 10% af deres omsætning fra alle Envii butikker og Envii.com til Dansk Flygtningehjælp. Envii laver også en personlig fundraiser, som du finder i deres bio på Instagram. Her kan du selv donere direkte uden at købe.

DONÉR

GINA TRICOT SAMARBEJDER MED UNICEF OG HUMAN BRIDGE

GINA TRICOT SAMARBEJDER MED UNICEF OG HUMAN BRIDGE

Gina Tricot har et samarbejde med UNICEF, hvor kunder i butikken har mulighed for for at donere 10kr. Du kan gange din donation op alt efter, hvor meget du ønsker at donere. Beløbet går ubeskåret til UNICEF og deres arbejde med Ukraine. 

Desuden har de et samarbejde med Human Bridge, hvor de modtager alt tøj og andre tekstiler som human Bridge distribuerer, hvor der er brug for det. Til Ukraine er der specielt brug for vintertøj, børnetøj og tæpper.

LÆS MERE

GLITTER STØTTER RED BARNET

GLITTER STØTTER RED BARNET

Glitter støtter Red Barnets arbejde i Ukraine - og det kan du også som kunde! Når du handler i Glitter har du muligheden for at tilføje 5 eller 10 kr. til dit køb, så er du med til at bidrage til Red Barnets indsats i Ukraine. 
Læs mere om Glitter

Støt med Pilgrim

Støt med Pilgrim

I samarbejde med Pilgrim kan du støtte Røde Kors direkte. 

Mobilepay
614546
SMS
KRIG to 1290
(75 kr.)

Desuden importerer og eksporterer de ikke til Rusland. 

STØT