BANNER-12

BYT DIT GAMLE TØJ TIL NYE EFTERÅRS STYLES

07 Marts, 2024

I Field’s har vi skudt vores Byt til Nyt kampagne i gang! Sommeren er slut, og efteråret banker på døren. Vores butikker har fået efterårets nyeste styles, og nu du kan fylde din garderobe med nyt tøj! Men måske mangler du plads i skabet? Det kan vi hjælpe med! I Field’s kan du bytte til gamle tøj til noget nyt! Fra d. 1. september - 2. oktober kan du få rabat i udvalgte butikker, når du afleverer en pose med brugt tøj i Field's Information på Plan 1! Field’s er gået sammen med Kirkens Korshær for at mindske tøjspild og sikre, at vi får genanvendt så meget aflagt tøj som muligt! Samtidig støtter du også socialt arbejde med udsatte i Danmark. Du skal blot samle en eller flere poser med tøj, som du ikke længere bruger. For hver pose med tøj du afleverer i Informationen i Field's, får du en voucher, der kan indløses i Field’s mange butikker.

Vi har samlet en oversigt med nogle forslag til, hvor du kan indløse din voucher.

God shopping!

EFTERÅRS SMYKKER FRA CARAT DIAMANTER

EFTERÅRS SMYKKER FRA CARAT DIAMANTER

Forkæl dig selv med noget skinnende og nyt til smykkeskrinet! Nu har du mulighed for at få fingrene i den ring, halskæde eller det armbånd, du har haft et godt øje til i et stykke tid.  Hos Carat Diamanter får du 20% rabat på en valgfri vare! Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med Scalepoint.

BESØG CARAT DIAMANTER

CREMET SKJORTE FRA ILLUMS BOLIGHUS

CREMET SKJORTE FRA ILLUMS BOLIGHUS

I Illums Bolighus kan du også shoppe en masse modevarer. Du finder denne pæne og fashionable skjorte i en lækker cremet farve - perfekt til efteråret! Hos Illums Bolighus får du 15% rabat på en valgfri modevare! Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

BESØG ILLUMS BOLIGHUS

BRUN SKJORTEJAKKE FRA JACK & JONES

BRUN SKJORTEJAKKE FRA JACK & JONES

Hos Jack & Jones kan du allerede nu shoppe sæsonens nyeste styles! Når du træder ind i butikken, vil du blive mødt af varer i flotte brunlige toner - som denne jakke. Du får 20% rabat på hele købet! Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller tilbud.

BESØG JACK & JONES

VARMT TØJ FRA NAME IT

VARMT TØJ FRA NAME IT

Med køligere vejr lige rundt om hjørnet kan det være tid til at udskifte dit barns garderobe. Gør plads til langærmet overdele, lange bukser og varmt overtøj i flotte jordnære farver. Hos Name It får du 15% rabat på hele købet! Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.


 

BESØG NAME IT

STILET SKJORTE FRA ONLY

STILET SKJORTE FRA ONLY

Måske du skal til at opdatere garderoben med nogle nye skjorter, der matcher efteråret. Brune skjorter er begyndt med at fylde butikkerne, og her er en af dem fra Only. Hos Only får du 20% rabat på en valgfri vare! Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

BESØG ONLY PÅ PLAN 1