BANNER-22

DINNER & A MOVIE

07 Marts, 2024

Par med børn, par uden børn, venner og familie – uanset hvordan dit selskab ser ud, ved vi alle, at middag og en film er den perfekte date-aften. Og i Field's kan du få begge dele! Du finder 9 udvalgte restauranter, hvor du kan få mellem 10-15% rabat på din regning mod fremvisning af et gyldigt køb af biografbillet fra samme dag. Den perfekte lejlighed til de aftener, hvor du bare gerne vil have god middag og en rigtig god film. Eller de dage hvor vejret er en smule gråt.

For at indløse rabatten, skal du blot vise dit gyldige køb af din biografbillet i den restaurant, du besøger. Du skal vise dit køb af biografbillet allerede, når du bestiller og gøre opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af tilbuddet. Rabatten gælder ikke take-away og allerede nedsatte priser. Du kan se listen over restauranter med rabatordningen nedenfor. Når du har spist færdigt, kan du snuppe dine popcorn og sodavand (fordi det ikke er en rigtig filmaften uden dem!) og slappe af i en af Nordisk Film Biografers komfortable sæder, mens filmen afspilles på det store magiske lærred.

Rigtig god fornøjelse.

BURGER KING

BURGER KING

Hvem elsker ikke en god burger og en iskold sodavand? Hvis du har lyst til en mindre måltid før eller efter filmen kan du få det hos Burger King. Du finder alt fra snacks, burger, fritter, milkshakes, desserter og meget mere!  
Du får 15% rabat

BØFHUS

BØFHUS

Hos Bøfhus finder du klassiske danske retter, der fylder godt i maven. Skulle du få lyst til at smage en saftig bøf, finder du det hos dem. Nyd deres retter med familien i hyggelige omgivelser.   
Du får 15% rabat

DALLE VALLE

DALLE VALLE

Er du meget sulten? Så kan du nemt og hurtigt få stillet sulten fra Dalle Valles store og indbydende buffet. Her kan du fylde din tallerken med dine yndlingsretter, indtil du er helt mæt!  
Du får 10% rabat

GORM'S PIZZA

GORM'S PIZZA

Hos Gorm’s får du serveret gourmetpizza, der virkelig giver en smagsoplevelse, du snart vil glemme. Den sprøde pizzabund kan fås i flere varianter - med hvedemel, rugmel eller den glutenfrie. Og så er de toppet med klassiske italienske råvarer, dog med et tvist fra norden. Det er det oplagte sted at spise med venner eller familie over en god middag efter biografturen. 
Du får 10% rabat

KFC

KFC

Hos KFC kan du forkæle dig selv med deres forskellige menuer, hvor du bl.a kan få burger, pommes fritter og et udvalg af andre tilbehør som coleslaw, majskolber og kartoffelmos med gravy.  
Du får 10% rabat

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

MILANO RESTAURANT & PIZZARIA

Hos Milano Restaurant & Pizzaria serveres der velsmagende italiensk mad til hele familien. På deres menukort vil du finde et udvalg af pastaretter, salater, burger m.m. Kommer du forbi med familien, er I sikre på at finde noget til alle! Rabatten her gælder ikke menuer og frokost-tilbud.
Du får 10% rabat

PALÆO

PALÆO

Hos Palæo finder du et udvalg af sunde og rustikke retter som deres salater og wraps. Nogle gange er der intet bedre end en frisk salat, og med deres hjælp behøver du ikke stå i køkkenet og tilberede den efter din date-aften. 
Du får 15% rabat

THE AMERICAN RESTAURANT

THE AMERICAN RESTAURANT

Få smagen af amerikanske retter hos The American. Retterne er sammensat af dygtige leverandører og producenter, og menukortet varierer alt efter årstiderne. Rabatten her gælder ikke menuer og frokost-tilbud.
Du får 10% rabat