BANNER-9

BLIV FESTIVALSKLAR MED FIELD’S

14 juli, 2022

BLIV FESTIVALSKLAR MED FIELD’S

Festival sæson er i fuld gang, og du skal måske afsted med hele banden! Hvis det er første gang, du skal på festival, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal have med. I Field’s har vi et kæmpe udvalg af butikker, hvor du vil finde en masse ting og sager til, når du skal på festival! I denne guide har vi sørget for at samle fem must-haves, som du må sørge for at have med for at få den perfekte festivaloplevelse. Udover vores fem must-haves er det vigtigt at have en god pakkeliste! En god pakkeliste, hvor du også tager højde for vejrskift, vil sørge for, at du bare kan nyde atmosfæren og have det sjovt! Vi håber, at I finder vores guide hjælpsom, og så ønsker vi alle en rigtig god festival sæson! 


MØNSTRET DRIKKEFLASKE FRA BAHNE

MØNSTRET DRIKKEFLASKE FRA BAHNE

Festivaler er fuld af glæde og sjov under solen, derfor er det vigtigt, at du drikker en masse væske. Hos Bahne finder du drikkeflaske i smarte mønstre, som du kan fylde op med din favorit drink. Så undgår du også spontane køb af vand i plastikflasker og bidrager positivt til miljøet. Det er en win-win!    

CLIMA FLASKE 500 ML TIL 299,95 DKK

Besøg Bahne på Plan 0

DEN PERFEKTE MINI POWERBANK FRA ELGIGANTEN

DEN PERFEKTE MINI POWERBANK FRA ELGIGANTEN

Vi forstår, at man ikke kan undvære sin smartphone til hverdag, og det samme gælder nok, når man er på festival. Hos Elgiganten finder du powerbanks til din telefon, så du altid har strøm på telefonen. Denne mini powerbank er kompakt og perfekt til at have nede i lommen eller i håndtasken! 

GOJI MINI SIZE POWER BANK TIL 99 DKK

Besøg Elgiganten på plan 0

LET OG KOMPAKT SOVEPOSE FRA FRILUFTSLAND

LET OG KOMPAKT SOVEPOSE FRA FRILUFTSLAND

Hvis du skal overnatte på en festivalplads over nogle dage, er det vigtigt, at du får en god nats søvn, så du kan være frisk til alle aktiviteter næste morgen. Tag komforten med dig i en let og kompakt sovepose, så du kan sove godt igennem, når du trænger til det. Hos Friluftsland finder du alt, du skal bruge af udendørs grej til festival. 

MARMOT NANOWAVE 35 S19 TIL 799 DKK 
Besøg Friluftsland

SOLBESKYTTENDE BØLLEHAT FRA SAMSØE & SAMSØE

SOLBESKYTTENDE BØLLEHAT FRA SAMSØE & SAMSØE

Når solen står skarp omkring klokken 14, er det vigtigt, at du beskytter din hud. Her kan en bøllehat fra Samsøe & Samsøe faktisk gøre mere end, hvad man regner med. Bøllehatte er populære og stilet, men de kan også benyttes for deres funktionalitet. Med bøllehattens bredere skygge bliver dit ansigt og dine skuldre faktisk beskyttet mod solens stråler. 

ANTON BUCKET HAT TIL 300 DKK

Besøg Samsøe & Samsøe

GUMMISTØVLER FRA SKORINGEN

GUMMISTØVLER FRA SKORINGEN

Når man er på festival, er det altid godt at være velforberedt! Derfor burde du overveje at pakke et par gummistøvler med i tasken i tilfælde af regn. Hos Skoringen finder du et udvalg af gummistøvler både til herre og dame. Så er du klar til dans ude i regnen med tørre fødder! 

GUMMISTØVLER TIL 250 DKK
 
Besøg Skoringen