VINTERFERIE I FIELD'S MED BØRNEPAS OG SKATTEJAGT

VINTERFERIE BØRNEPAS
Glæd dig til Vinterferien i Field's! Det populære Børnepas er tilbage sammen med den sjoveste skattejagt sammen med biograffilmen 'Folk Og Røvere I Kardemomme By.' Med Vinterferie Børnepas kan du afhente flotte præmier fra Field's butikker og få gratis adgang til Experimentarium for ét barn. Det er derudover muligt at tilkøbe aktivitetsbilletter til trampolinparken, JumpYard og Nordisk Film Biografer i Field's.

Børnepasset kan indløses i perioden fredag d. 10. -  søndag d. 26. februar. Du kan købe det allerede fra d. 6. februar i Field's Information på Plan 1. 

Pris Vinterferie Børnepas
>> Børnepas uden aktivitetsbilletter 60 kr. (værdi 460 kr.)
>> Børnepas inkl. aktivitetsbillet til Jumpyard ELLER NFBio Field's 120 kr. (værdi 625 kr.)
>> Børnepas inkl. aktivitetsbilletter til JumpYard OG NFBio Field's 180 kr. (værdi 685 kr.)

GRATIS SKATTEJAGT MED 'FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY'
Hjælp os med at finde personer fra biograffilmen 'FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY' som har gemt dig rundt i Field's. Ved hver post er der en person fra filmen, der gemmer på et bogstav. Når du har fundet alle bogstaver, dannes et ord! Skattekortet udleveres i Informationen på Plan 1. Alle, der afleverer et udfyldt skattekort, får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om 4 x biografbilletter + 4 x gufbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's.

Tag med på skattejagt i perioden 10. februar - 26. februar. Du henter dit gratis skattekort i Field's Information på Plan 1. 

Deltagende butikker