SJOV VINTERFERIE MED BØRNEPAS OG SKATTEJAGT

Glæd dig til Vinterferien i Field's! Det populære børnepas er tilbage og vi inviterer til gratis skattejagt i centret! 

Hjælp os med at finde alle figurerne fra biograffilmen SYNG 2, og gæt det magiske ord! De nuttede figurer giver dig hver deres bogstav, og når du har fundet alle figurerne, som har gemt sig rundt omkring i Field's, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Informationen på plan 1. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle, der afleverer et udfyldt skattekort, får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i konkurrencen om hovedpræmien, som er et gavekort til Field's. Vinderen trækkes den 28. februar 2022.

Det populære Vinterferie Børnepas er nu tilbage i Field’s, og vi kan ikke få armene ned. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang til DGI Byens Vandkulturhus. Desuden er der mulighed for tilkøb af aktivitetsbilletter* til Field’s biograf og hoppelandet JumpYard. Der vil desuden fremgå gode tilbud til de medfølgende voksne i forbindelse med Vinterferie Børnepas.

PRIS VINTERFERIE BØRNEPAS

Børnepas ekskl. tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 60 kr. - værdi 400 kr.
Børnepas inkl. aktivitetsbillet til valgfri børnefilm i Field’s biograf ELLER en tur i JumpYard kun 120 kr – værdi 535 kr.  
Børnepas inkl. aktivitetsbillet til Field’s biograf OG en hoppetur i JumpYard koster kun 180 kr - værdi 625 kr

Events

  • Tidligere
  • Snart
Desværre! ingen nyheder lige nu.
Men bare rolig. Vi opdaterer altid denne her side. Så snart vi ved noget, så får du det at vide her.

Deltagende butikker