food_lounge_artikel

Field's Food Lounge

22 lækre spisesteder

Field’s Food Lounge er en hyggelig oase med mere end 22 forskellige spisesteder og restauranter. Her finder du et bredt udvalg af spisesteder - så hvad end det er den lille sult, der skal stilles, eller hele familien skal på tur, så finder du lige det, du søger! Vi har alt fra amerikansk til italiensk, indisk og naturligvis også klassisk dansk. Herunder finder du et udvalg af Field's restauranter, så du kan planlægge dit besøg!

Gorms Fields

Gourmetpizza på Gorm’s

Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, bør du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger inden turen går videre rundt i Field’s eller til koncert i Arenaen.
Læs mere om Gorm's her >>

Dalle Valle artikel

Dalle Valle

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!
Læs mere om Dalle Valle her >>

 

American Fields

The American Restaurant & Diner

Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være vores Apple pie eller Brownie.
Læs mere om The American >>

 

Stort udvalg

Udover de nævnte spisesteder finder du også Palæo, Milano, Nachos og en lang række fastfood-restauranter som bl.a. Burger King, McDonald's og Kentucky Fried Chicken. I Field's finder I med andre ord et bredt udvalg til enhver smag og pengepung.

 

Parkering

Med 3000 parkeringspladser kun få hundrede meter fra Arenaen er Field’s en god mulighed, hvis du vælger at tage bilen til koncerten eller arrangementet i Royal Arena.  Vi glæder os til at gøre din koncertoplevelse endnu bedre!