GÅ SOMMEREN I MØDE I FIELD'S

FÅ RABAT I UDVALGTE BUTIKKER

Dagene bliver lysere og varmere, og snart går vi sommeren og alle dens fantastiske begivenheder i møde. Måske skal du være vært eller gæst til en konfirmation, et bryllup, en studenterfest - eller måske skal du bare ud og nyde sol, sand og sommer! Hvad end din sommer byder på, så kan det bestemt betale sig at kigge forbi Field's!

I Field's finder du alt til sommerens begivenheder, så hvad end du søger nyt til garderoben, hjemmet eller din personlige pleje, så finder du det største udvalg i Field's! 

Vidste du, at 80% af det tøj, som vi smider ud, har 80% af levetiden tilbage?  Derfor giver det rigtig god mening, at du afleverer dit tøj til genbrug, så andre kan få glæde af dit brugte tøj!

Fra 27. april - 29. maj kan du få rabat i udvalgte butikker, når du afleverer en pose tøj i Field's Information! Field’s er gået sammen med Kirkens Korshær for at mindske tøjspild og sikre, at vi får genanvendt så meget aflagt tøj som muligt!

GIV DIT TØJ NYT LIV 

Danmark er et af de lande i verden, hvor der bliver købt allermest nyt tøj. Og alt for ofte ender det brugte tøj på forbrændingen, hvor det bogstaveligt talt går op i røg. Over de næste uger sætter Kirkens Korshær og Field's fokus på det problem – og du kan være med! Når du afleverer dit brugte tøj i informationen, giver du nemlig tøjet en længere levetid.

Kirkens Korshær giver dig 4 råd til et mere bæredygtigt forbrug.

Events

  • Tidligere
  • Snart
Desværre! ingen nyheder lige nu.
Men bare rolig. Vi opdaterer altid denne her side. Så snart vi ved noget, så får du det at vide her.

Deltagende butikker

Zizzi
Lukket
Vero Moda
Lukket
Pieces
Lukket
Orion
Lukket
Only
Lukket
Name It
Lukket
Message
Lukket
Imerco
Lukket
Esprit
Lukket
Deichmann
Lukket
Change
Lukket
Lindex
Lukket